Aannemer en Timmerwerkzaamheden

Timmerbedrijf en Aannemer Rotering Timmerwerken uit De Goorn is de vakman voor al uw timmerwerk. Wij zijn in heel Noord-Holland inzetbaar voor een breed scala aan diensten waarbij hout centraal staat. Met name worden wij veel ingeschakeld

om het houtwerk waarbij bijvoorbeeld dakgoten, deuren of kozijnen in originele staat moet worden teruggebracht.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of via de groen belknop (op mobiele apparaten).

Boeidelen vervangen | Carport plaatsen | Dakgoten vervangen | Dakkapel plaatsen | Dakramen plaatsen | Deuren op maat | Kozijnen vervangen | Serre bouwen | Schuur bouwen | Schutting plaatsen


Dakgoten vervangen

Woont u in een oude boerderij of mooi statig monumentaal pand met nog de dakgoten in authentieke staat? De zinken dakgoten vervangen waaronder de houten bekisting met ondersteunende klossen? Het mooiste is om het terug in nieuwstaat te brengen; een specialisatie van ons bedrijf. Al voor vele klanten met bijvoorbeeld een herenhuis zijn we bezig geweest om dakgoten te repareren of na te maken. Ook kan u natuurlijk uw nieuwbouw woning deze deftige uitstraling geven door te kiezen voor een dakgoot met profiel. Timmer vakmanschap en kwaliteit staat bij dit type werkzaamheden voorop.

Dakgoot met boeidelen renoveren

boeidelen vervangen

Nieuwe dakgoot plaatsen Broek in Waterland.


Carport bouwen

Als u helaas niet over een garage bij uw huis beschikt, maar wel voldoende ruimte heeft om uw huis, dan kan timmerbedrijf Rotering Timmerwerken een carport voor u laten plaatsen waardoor uw auto een schitterende beschutte plaats krijgt. Een carport is een stuk goedkoper dan een garage, en veel veiliger dan parkeren op straat. Daarbij staat uw auto meteen beschut tegen onder andere vallend gebladerte en de verschillende weersomstandigheden. Met een carport staat uw auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter. Bijna iedereen denkt bij een carport aan een open constructie met dak, maar het is ook mogelijk om een dichte constructie met poortdeur te maken, zodat u uw auto achter slot en grendel kunt zetten.


 Meubels maken

Soms maken we ook houten meubels op maat omdat de gewenste plaats een ongewone vorm of lastig hoeken heeft. Of het nu gaat om een mooie inloopkast, deftig bureau, keukentafel, tuintafel of bijzet accessoires voor de woonkamer, wij maken het voor u. Met precisiewerk weten wij wel raad. Ook renoveren wij oude (soms verrotte) meubels of kasten of maken een kopie van een ouderwets meubelstuk. Door het leveren van kwaliteit weten onze klanten bijvoorbeeld in monumentale panden in de grote steden of boerderijen in de polders ons te vinden.


Save