Allround Timmerbedrijf

Voor het onderhouden van uw woning of bedrijfspand, het verbeteren of uitbreiden hiervan heeft u een echte vakman nodig. Iemand die weet wat hij doet, goed geschoold is en zeer ervaren is in zijn vak. Daarom hebt u voor het plaatsen van kozijnen, dakramen en dakbeschot bijvoorbeeld een goed timmerbedrijf nodig. Een bedrijf dat met u meedenkt en alles naar uw wens kan uitvoeren.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com


Allround timmerbedrijf Rotering Timmerwerken is van alle markten thuis. Ook voor het maken van een veranda, een kast op maat, een schutting of carport kunt u dit bedrijf van Martijn Rotering inhuren. Dan weet u zeker dat er een degelijk stuk vakwerk wordt geleverd, waar u nog vele jaren plezier van heeft. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop bij Rotering Timmerwerken. U kunt hem inzetten bij nieuwbouw of verbouw, maar ook voor de renovatie of restauratie van een woning of bedrijfspand.

boeidelen vervangen

Nieuwe dakgoot plaatsen Broek in Waterland.

Voor grotere klussen kan hij in samenwerking met een collega aannemer ook grotere projecten realiseren. Hij is actief op vele terreinen, een aantal bespreken wij hieronder.


Dakramen plaatsen

Wellicht heeft u één of meerdere dakramen die hoognodig aan vervanging toe zijn. Of misschien vindt u het te donker op zolder, en wilt u graag dakramen laten plaatsen zodat er meer natuurlijk licht naar binnen kan vallen. Ook kunt u daarmee meer frisse lucht naar binnen laten komen, wat geen overbodige luxe is in de goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig. Voor deze klus kunt u Rotering Timmerwerken inschakelen. Martijn Rotering staat u graag persoonlijk te woord om in overleg duidelijk te krijgen wat u wilt en u te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Zijn timmerbedrijf maakt maatwerk voor u op iedere locatie en denkt graag met u mee. Met zijn jarenlange ervaring en vakmanschap kan hij uw dakraam op elke gewenste plek plaatsen. Met behulp van zijn professionele gereedschap is deze klus snel en vakkundig geklaard.  Mocht blijken dat het oude dakraam na enige renovatiewerkzaamheden behouden kan blijven, dan kan hij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.


Dakgoten vervangen

Woont u in een oude boerderij of mooi statig monumentaal pand met nog de dakgoten in authentieke staat? De zinken dakgoten vervangen waaronder de houten bekisting met ondersteunende klossen? Het mooiste is om het terug in nieuwstaat te brengen; een specialisatie van ons bedrijf. Al voor vele klanten met bijvoorbeeld een herenhuis zijn we bezig geweest om dakgoten te repareren of na te maken. Ook kan u natuurlijk uw nieuwbouw woning deze deftige uitstraling geven door te kiezen voor een dakgoot met profiel. Timmer vakmanschap en kwaliteit staat bij dit type werkzaamheden voorop.


Deuren op maat

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht of ben je bezig met een grondige renovatie? Dan kan het zomaar zijn dat er nieuwe binnendeuren geplaatst moeten worden. Omdat er over de jaren heen steeds nieuwe regels zijn ingevoerd wat betreft de hoogte van de deuren kan het per huis nogal wat verschillen. Daardoor kan het steeds vaker voorkomen dat de houten deuren die je hebt aangeschaft niet passen in het kozijn. Dit betekent deuren op maat maken door een vaktechnisch specialist. Hier komt nogal wat nauwkeurigheid bij kijken want de deur moet precies in het kozijn passen om goed te kunnen functioneren. Niets is zo vervelend als een klemmende deur of een klapperende deur.

deur kozijn vernieuwen

Deur voor renovatie.

Deuren op maat maken

Deur na renovatie.


Kozijnen plaatsen of vervangen

Eén van de timmerwerken waar iedereen die een eigen woning heeft vroeg of laat mee te maken krijgt is het onderhoud en/of vervangen van kozijnen. Dit kan het vervangen van een deurkozijn zijn, maar ook voor renovatie van uw raamkozijnen kunt u het beste een specialistisch timmerbedrijf inschakelen. Alleen zij kunnen beoordelen of een kozijn nog te renoveren is of vervangen moet worden. Dit doet Rotering Timmerwerken ook graag vakkundig voor u. Het is namelijk zeer belangrijk dat alles goed aansluit, dit is een precisiewerk dat wanneer dit niet goed uitgevoerd wordt leidt tot verlies aan energie. Dit omdat het geheel dan niet meer goed isoleert. Ook voor het plaatsen van openslaande deuren of een schuifpui bent u bij ons aan het juiste adres. Neem daarom contact op voor het renoveren, plaatsen of vervangen van uw kozijnen. U ontvangt natuurlijk vooraf een offerte over wat een en ander zal gaan kosten, dan weet u waar u aan toe bent.


Dakkapel plaatsen

Wanneer u meer ruimte in uw huis wilt en ook meteen de waarde van uw huis wilt laten stijgen kan een uitbreiding door middel van een dakkapel een goede optie zijn. U kunt hiermee bijvoorbeeld een zolderverdieping aanpassen zodat er een extra slaap- of hobbykamer bijkomt. Uw dakkapel krijgt echter wel de nodige wind, regen en sneeuw te verduren en daarom is het zeer belangrijk dat deze degelijk gebouwd wordt. Met de juiste materialen en de benodigde kennis van zaken, zodat u probleemloos nog vele jaren plezier kunt hebben van de extra ruimte. Wanneer u daarvoor op zoek bent naar een aannemer of gerenommeerd timmerbedrijf, dan kunt u zich wenden tot Rotering Timmerwerken. Dit timmerbedrijf heeft al veel ervaring opgedaan in de afgelopen twintig jaar. U kunt gewoon een afspraak maken om van gedachten te wisselen over wat u graag wilt, dan kan er een offerte op maat gemaakt worden voor uw dakkapel. Hij zorgt ervoor dat deze vakkundig wordt geplaatst waarbij aan alle benodigde eisen wordt voldaan. Mocht u al in het bezit zijn van een dakkapel, maar is deze toe aan renovatie? Ook dat is iets wat wij graag voor u uitvoeren. Maatwerk en precisie staat bij Rotering Timmerwerken voorop. Wanneer u ons in de arm neemt dan weet u zeker dat u een timmerman inhuurt die vlot en netjes werkt zodat u zo snel mogelijk uw prachtige extra ruimte kunt gaan inrichten.


Carport bouwen

Als u helaas niet over een garage bij uw huis beschikt, maar wel voldoende ruimte heeft om uw huis, dan kan timmerbedrijf Rotering Timmerwerken een carport voor u laten plaatsen waardoor uw auto een schitterende beschutte plaats krijgt. Een carport is een stuk goedkoper dan een garage, en veel veiliger dan parkeren op straat. Daarbij staat uw auto meteen beschut tegen onder andere vallend gebladerte en de verschillende weersomstandigheden. Met een carport staat uw auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter. Bijna iedereen denkt bij een carport aan een open constructie met dak, maar het is ook mogelijk om een dichte constructie met poortdeur te maken, zodat u uw auto achter slot en grendel kunt zetten. Voor het dak op uw carport heeft u diverse keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak, een schuin dak (zadeldak) of een dak wat bevestigd is aan uw huis door middel van een wandbevestiging. (Let op, als u een constructie wilt laten bouwen dat groter is dan 30 m2, dient u vrijwel altijd een bouwvergunning bij uw gemeente aan te vragen). Wanneer u een carport voor meerdere auto’s wilt laten plaatsen, dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


Boeidelen vervangen

Het afwerken van schuine en rechte daken van bijvoorbeeld een huis, schuur, tuinhuis, overkapping of carport gebeurd veelal met houten boeidelen. Het hout geeft hierbij een authentiek gezicht en hiervoor worden diverse houtsoorten gebruikt. Veelal is dat Meranti, Red Cedar, Douglas hout, Gerantiplex, Rockpanel en Trespa. De keuze van de houtsoort is uiteindelijk voor een groot deel bepalend voor de prijs.

De voordelen van houten boeidelen:

  • Aanschaf is goedkoper dan kunststof
  • Diversiteit aan houtsoorten beschikbaar
  • Hout kan geschilderd worden in iedere gewenste kleur
  • Authentieke en mooie uitstraling

De nadelen van houten boeidelen

  • Plegen van regelmatig onderhoud is noodzakelijk
  • Hout heeft kortere levensduur dan kunststof

Schuur bouwen

Veelal hebben huizen met een tuin ruimte om een schuur te plaatsen. Een tuinschuur geeft als huiseigenaar net even wat meer opbergruimte voor tuingereedschap, de tuinstoelen en -tafel, fietsen of andere liever niet in huis te stallen zaken. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren vele schuren van diverse materialen en in uiteenlopende maten geplaatst. Wij adviseren al naar gelang het doel en grote van de te plaatsen schuur of het nodig is om eerst een goede fundering te leggen. Dit is met name in de kop van Noord Holland op de veenachtige onderlaag wel aan te raden. Wij hebben de materialen om zowel een betonnen fundering als een lichtere houtconstructie als vloer te maken. Ieder gewenst ontwerp kunnen wij realiseren. Ook kunnen we adviseren en zelfs indien gewenst uw schuur ontwerpen.

Nieuwbouw schuur in Schermerhorn.

 


Timmerbedrijf met kwaliteit en aandacht

Hoe uw klus er ook komt te zien, Rotering Timmerwerken wil graag uw partner zijn. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop. In overleg met u wordt precies gekeken wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn, waarna u een offerte op maat krijgt aangeboden. Met ons timmerbedrijf weet u zeker dat al uw grote en kleine projecten uitkomen, en dat u nog vele jaren plezier zult hebben van een door een deskundige timmerman vakkundig geklaarde klus.

Ons werkgebied is de provincie Noord-holland. Met name in de volgende steden en dorpen zijn wij actief: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Avenhorn, Bergen, Castricum, De Goorn, Egmond, Enkhuizen, Grootebroek, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Neck, Purmerend, Oostzaan, Schermerhorn en Zaandam

Voor al uw timmerwerk rondom uw huis of bedrijfspand

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save