Boeidelen vervangen

Is je woning waaraan je zoveel woonplezier beleeft aan een flinke opknapbeurt toe? Boeidelen vervangen is een klus die zeker niet vergeten mag worden als je het huis onder de loep te nemen. Dit zijn de veelal houten of kunststof randen die aan een dak of dakrand worden gemaakt om zo het dak te beschermen en mooi af te werken. Doordat echter het weer in Nederland zo nat is en het nogal eens erg guur kan zijn, zijn de boeidelen van je woning erg aan verval door krimp en uitzetten onderhevig. Verstandige zaak is het dus om regelmatig een specialist dit gedeelte van je woning of bedrijfspand te laten controleren.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Boeidelen vervangen of repareren?

Een gespecialiseerde vakman kan zien of je huidige boeidelen enkel een restauratie nodig hebben of dat ze aan vervanging toe zijn. Houten boeidelen vergaan gemakkelijker dan de kunststof variant waardoor ze eerder vervangen zullen moeten worden. Dat kan een reden zijn om in het vervolg voor de kunststof variant te kiezen. Deze gaan namelijk gemakkelijk zeven jaar mee en kun je eenvoudig schoonhouden met een sopje. Zo heb je op den duur minder onderhoud nodig en ziet de voorgevel van je woning er langer mooi uit. Deze installaties zijn niet alleen in allerlei materialen, maar ook in allerlei kleuren beschikbaar waardoor er altijd wel een variant is die mooi bij jouw woning past.

Houten boeidelen kiezen

Houten boeidelen geven uw huis een authentiek gezicht. Voor boeidelen worden diverse houtsoorten gebruikt. Veelal is dat Meranti, Red Cedar, Douglas hout, Gerantiplex, Rockpanel en Trespa. De keuze van de houtsoort is uiteindelijk voor een groot deel bepalend voor de prijs.

De voordelen van houten boeidelen:

  • Aanschaf is goedkoper dan kunststof
  • Diversiteit aan houtsoorten beschikbaar
  • Hout kan geschilderd worden in iedere gewenste kleur
  • Authentieke en mooie uitstraling

De nadelen van houten boeidelen

  • Plegen van regelmatig onderhoud is noodzakelijk
  • Hout heeft kortere levensduur dan kunststof

Heeft u voor uw huis of bedrijfspand andere timmerwerken nodig, kijk dan op ons dienstenoverzicht.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save