Carport bouwen

Een vrijstaand huis is natuurlijk niet compleet zonder een mooie carport aan de zijkant waar je de ruimte hebt om je auto te parkeren. Ideaal wanneer het weer niet mee zit en je altijd droog in en uit kunt stappen. Zou jij graag aan je woning een carport bouwen maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Een timmerman kan in dat geval een hoop voor je betekenen. Mits er voldoende ruimte is kan er een prachtige constructie gemaakt worden die je auto in het vervolg beschermt tegen het gure Nederlandse weer.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Met authentiek ontwerp een carport bouwen

Een timmerman zal allereerst kijken naar de stijl van je woning en hier het ontwerp voor jouw carport op aanpassen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Zo kun je kiezen voor slechts een overkapping met open zijkanten, maar bestaat er ook de mogelijkheid om een dichte carport te plaatsen. Over het algemeen wordt bij het maken van carports veelal gebruik gemaakt van hout en wordt er gebruik gemaakt van materialen als staal en polycarbonaat om het dak te vervaardigen. Dit zodat je zeker weet dat het dak waterdicht is en je auto droog staat. De kosten van het plaatsen van een carport zijn uiteraard afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt en de grootte van de carport.

carport bouwenOok voor het dak op uw carport heeft u diverse keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak, een schuin dak (zadeldak) of een dak wat bevestigd is aan uw huis door middel van een wandbevestiging. (Let op voor een carport bouwen gelden er regels. Als u een constructie wilt laten bouwen dat groter is dan 30 m2, dient u vrijwel altijd een bouwvergunning bij uw gemeente aan te vragen). Wanneer u een carport voor meerdere auto’s wilt laten plaatsen, dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


Heeft u voor uw huis of bedrijfspand andere timmerklussen nodig, kijk dan op ons dienstenoverzicht.

Save

Save

Save

Save

Save

Save