Dakramen plaatsen

Heb je dringend behoefte aan meer licht in huis? Of zou je graag dat ene zolderkamertje zo nu en dan laten doorluchten? Dat gaat lastig wanneer er geen raam aanwezig is. Dakramen plaatsen verhoogd plots flink de sfeer in een donkere en sombere kamer. Hoewel het mogelijk is om een dakraam zelf te plaatsen, kan een specialist ervoor zorgen dat het razendsnel en op een professionele manier gebeurt. In een mum van tijd is deze klus geklaard en kun je volop genieten van je nieuwe dakraam.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Dakramen plaatsen of vervangen

Het kan natuurlijk ook dat er al een dakraam aanwezig is maar dat deze vervangen moet worden of dat je ze graag uit wilt breiden. Oude dakramen moet zo nu en dan vervangen of gerenoveerd worden om ervoor te zorgen dat de isolatie niet achteruit gaat en dat er geen lekkages of tochtgaten ontstaan. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om van een dakraam een breder raam te maken of twee dakramen naast elkaar te plaatsen. Wat je wensen ook precies mogen zijn, een goede timmerman kan je helpen deze te realiseren. Over het algemeen gaat het plaatsen van een dakraam vrij snel en hoeft dit slechts een dag van je tijd te kosten.

Martijn Rotering staat u graag persoonlijk te woord om in goed overleg duidelijk te krijgen wat u wilt en u te vertellen wat de uiteindelijke mogelijkheden zijn. Zijn allround timmerbedrijf levert veelal maatwerk diensten voor u op iedere locatie en denkt graag met u mee. Met zijn jarenlange ervaring en vakmanschap kan hij uw dakraam op elke gewenste plek plaatsen. Met behulp van zijn professionele gereedschap is deze klus snel en vakkundig geklaard. Mocht blijken dat het oude dakraam na enige renovatiewerkzaamheden behouden kan blijven, dan kan hij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.

Save

Save

Save

Save