Deuren op maat maken

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht of ben je bezig met een grondige renovatie? Dan kan het zomaar zijn dat er nieuwe binnendeuren geplaatst moeten worden. Omdat er over de jaren heen steeds nieuwe regels zijn ingevoerd wat betreft de hoogte van de deuren kan het per huis nogal wat verschillen. Daardoor kan het steeds vaker voorkomen dat de houten deuren die je hebt aangeschaft niet passen in het kozijn. Dit betekent deuren op maat maken door een vaktechnisch specialist. Hier komt nogal wat nauwkeurigheid bij kijken want de deur moet precies in het kozijn passen om goed te kunnen functioneren. Niets is zo vervelend als een klemmende deur of een klapperende deur.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Deuren op maat maken voor prachtig resultaat

Om dit voor elkaar te krijgen kun je ervoor kiezen een timmerman in te schakelen. Zij weten namelijk precies waar ze op moeten letten bij het plaatsen van een deur. Vakkundig meten zij het kozijn op en houden rekening met de draairichting van de te plaatsen deur. Met behulp van die kennis maken zij de door jou aangeschafte deuren precies op maat en plaatsen zij ze vervolgens in het kozijn. Een goede timmerman zorgt voor een mooie afwerking en een correcte plaatsing waardoor jij er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Renovatie van deuren

Martijn Rotering wordt met zijn bedrijf vaak ingeschakeld als het gaat om renovatie van deuren en kozijnen in monumentale panden. Of dat nu gaat om eeuwen oude Amsterdamse grachtenpanden of historische stolpboerderijen men weet Martijn te vinden. Herstellen van oude deuren of het kopiëren van deuren is het werk voor de echte vakman. Deuren op maat maken voor dit type woningen of kantoorpanden is eer behalen aan je werk. Bent u op zoek naar iemand met de vaardigheden om houten deuren, kozijnen, boeidelen of andere diensten waarbij houtwerk op maat gemaakt moet worden? Neem dan contact op met Rotering-Timmerwerken.

Save

Save

Save

Save