Restauratie & Renovatie in oude stijl.

De dienstverlening van Rotering-Timmerwerken richt zich op verschillende vakgebieden. Restaureren en renoveren is daar een van. Wij staan graag op de steigers om bijzondere, historische en monumentale panden op te knappen. Van boerderijen, gemeente huizen, grachtenpanden en oude woningen etc. Onze experts hebben alle technieken in huis om uw project op een goede, duurzame manier te herstellen. Voor restauratie en renovatie is veel vakmanschap en kennis, ervaring nodig.

Renovatie

Het renoveren en het restaureren van een pand lijkt op het eerste gezicht hetzelfde, maar er is toch een verschil. Bij een renovatie wordt een pand op een dusdanige manier aangepast zodat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk hierbij aan brandveiligheid en duurzaamheid. Bij renoveren maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een gevelrenovatie uitvoeren waarbij we alles meteen goed isoleren.

Restauratie

Bij restauratie wordt een pand weer in de oude glorie hersteld. Het kan hierbij ook gaan om delen van een pand, zoals een kozijn of een dak. Maar denk bijvoorbeeld aan ook binnen restauratie werkzaamheden zoals, deuren, ramen kasten etc. Bij een restauratie gebruiken we alleen traditionele materialen en technieken zodat de karakteristieke eigenschappen van bijvoorbeeld monumentale panden blijven behouden.

Contact: tel 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Save

Save

Save

Save