Aanbouw,Uitbouw of Opbouw Woning

Aanbouw, uitbouw of opbouw voor meer leefruimte.

Soms voldoet een woning niet meer aan uw wensen, of komt u door gezinsuitbreiding net een kamer te kort. Een verhuizing lijkt dan de beste oplossing, maar wilt u wel verhuizen? Wist u dat een aanbouw, uitbouw of opbouw soms een nog betere oplossing is? Het is niet alleen goedkoper dan verhuizen, ook kunt u dan op uw vertrouwde plek blijven wonen. Er zijn tal van mogelijkheden om meer leefruimte te maken in uw huidige woning. Wist u ook dat u met een aanbouw, uitbouw of opbouw zelfs de waarde van uw woning kunt verhogen? U maakt niet alleen meer leefruimte maar het is ook nog eens een goede investering voor u!

Wij gaan met uw wensen voor de aanbouw, uitbouw of opbouw aan de slag.

Rotering-Timmerwerken bouwt de aanbouw, uitbouw of opbouw geheel naar uw wensen en passend bij de stijl van uw woning. Wij vertellen u graag de mogelijkheden op het gebied van een aanbouw, uitbouw of opbouw en denken met u mee. Tijdens het uitwerken van de bouwplannen voor de aanbouw, uitbouw of opbouw komt u voor diverse keuzes te staan, dan kunt u denken aan:

  • Puntdak of platdak
  • Kleurenkeuze
  • Welke stijl het beste bij u woning past
  • Materialen

Wij begrijpen dat de ene keuze sneller is gemaakt dan de andere. Rotering-Timmerwerken adviseert u waar nodig, zodat u de meest optimale aanbouw, uitbouw of opbouw realiseert voor u woning!

Vakspecialisten waar u op kunt bouwen!

Rotering-Timmerwerken werkt uitsluitend met ervaren vakmensen. Ons team heeft jarenlange ervaring. Wilt u verzekerd zijn van vakwerk door vakmensen waar u op kunt bouwen? Maak vandaag nog een afspraak met Rotering-Timmerwerken, we gaan graag voor u aan de slag! Bel ons 06-29420409 of mail roteringtimmerwerken@hotmail.com