Werkgebied

In Nederland wordt door de timmerman zowel in de huizenbouw als de kantoorbouw veelal met hout gewerkt. Rondom binnen- en buitenkant van gebouwen is houtwerk te vinden. Denk hier bijvoorbeeld aan een dakkapel, overkapping, dakopbouw, carport, blokhut, boeidelen, kozijnen en deuren. Regelmatig onderhoudt van hout is belangrijk om zowel de constructie als de kwaliteit van het timmerwerk te blijven garanderen.

Zoekt u naar een goede allround timmerman uit Noord-Holland die uw uiteenlopende gespecialiseerde klussen voor u snel en goed kan opknappen? Of zou u graag van gedachte willen wisselen over bepaalde timmerwerken en materialen? Bel ons dan op 06-29420409 of mail roteringtimmerwerken@hotmail.com

Rotering Timmerwerken is niet het doorsnee klusbedrijf, maar een bedrijf met experts met brede en gedegen kennis van alle soorten timmerwerk.

Timmerwerken in Noord-Holland

Het werkgebied waarin Rotering Timmerwerken actief is bevind zich hoofdzakelijk in Noord-Holland. Onze klanten zijn te vinden in zowel de grotere steden van de randstad als de dorpjes in de regio Zaanstreek, Beemster, Waterland en de kop van Noord-Holland.

Save

Save