Timmerman Avenhorn

Zoekt u naar een timmerman in Avenhorn die uw uiteenlopende gespecialiseerde klussen voor u snel en goed kan opknappen? Of zou u graag van gedachte willen wisselen over bepaalde timmerwerken en materialen?

Rotering Timmerwerken is niet het doorsnee timmerbedrijf, maar een bedrijf met experts met brede en gedegen kennis van alle soorten timmerwerk.

Stormschade? wij helpen u graag.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail roteringtimmerwerken@hotmail.com

Timmerman Avenhorn – Martijn Rotering

Timmerman Avenhorn en omstreken

In Avenhorn wordt door de timmerman zowel in de huizenbouw als de kantoorbouw veelal met hout gewerkt. Rondom binnen- en buitenkant van gebouwen is houtwerk te vinden. Denk hier bijvoorbeeld aan een dakkapel, overkapping, dakopbouw, carport, blokhut, boeidelen, kozijnen en deuren. Regelmatig onderhoudt van hout is belangrijk om zowel de constructie als de kwaliteit van het timmerwerk te blijven garanderen.


Boeidelen vervangen

Het afwerken van schuine en rechte daken van bijvoorbeeld een huis, schuur, tuinhuis, overkapping of carport gebeurd veelal met houten boeidelen. Het hout geeft hierbij een authentiek gezicht en hiervoor worden diverse houtsoorten gebruikt. Veelal is dat Meranti, Red Cedar, MDF, Douglas hout of Larix. De keuze van de houtsoort is uiteindelijk voor een groot deel bepalend voor de prijs.

De voordelen van houten boeidelen:

  • Aanschaf is goedkoper dan kunststof
  • Diversiteit aan houtsoorten beschikbaar
  • Hout kan geschilderd worden in iedere gewenste kleur
  • Authentieke en mooie uitstraling

De nadelen van houten boeidelen

  • Plegen van regelmatig onderhoud is noodzakelijk
  • Hout heeft kortere levensduur dan kunststof

Timmerman alkmaar


Dakkapel

Wanneer u meer ruimte in uw huis wilt en ook meteen de waarde van uw huis wilt laten stijgen kan een uitbreiding door middel van een dakkapel een goede optie zijn. U kunt hiermee bijvoorbeeld een zolderverdieping aanpassen zodat er een extra slaap- of hobbykamer bijkomt. Uw dakkapel krijgt echter wel de nodige wind, regen en sneeuw te verduren en daarom is het zeer belangrijk dat deze degelijk gebouwd wordt. Met de juiste materialen en de benodigde kennis van zaken, zodat u probleemloos nog vele jaren plezier kunt hebben van de extra ruimte.

Mocht u al in het bezit zijn van een dakkapel, maar is deze toe aan renovatie? Ook dat is iets wat wij graag voor u uitvoeren. Maatwerk en precisie staat bij Rotering Timmerwerken voorop. Wanneer u ons in de arm neemt dan weet u zeker dat u een timmerman inhuurt die vlot en netjes werkt zodat u zo snel mogelijk uw prachtige extra ruimte kunt gaan inrichten.

dakkapel plaatsen


Carport

Als u helaas niet over een garage bij uw huis beschikt, maar wel voldoende ruimte heeft om uw huis, dan kunt u een carport laten plaatsen waardoor uw auto een schitterende beschutte plaats krijgt. Een carport is een stuk goedkoper dan een garage, en veel veiliger dan parkeren op straat. Daarbij staat uw auto meteen beschut tegen onder andere vallend gebladerte en de verschillende weersomstandigheden. Met een carport staat uw auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter.

Bijna iedereen denkt bij een carport aan een open constructie met dak, maar het is ook mogelijk om een dichte constructie met poortdeur te maken, zodat u uw auto achter slot en grendel kunt zetten. Voor het dak op uw carport heeft u diverse keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak, een schuin dak (zadeldak) of een dak wat bevestigd is aan uw huis door middel van een wandbevestiging. (Let op, als u een constructie wilt laten bouwen dat groter is dan 30 m2, dient u vrijwel altijd een bouwvergunning bij uw gemeente aan te vragen). Wanneer u een carport voor meerdere auto’s wilt laten plaatsen, dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


Timmerman Avenhorn nodig. Als u advies over het plaatsen van boeidelen, dakkapel, dakraam, kozijnen, carport of andere timmerwerken kunt gebruiken? Bel of mail ons.

Save

Save

Save

Save