Timmerman Egmond

Zoekt u naar een timmerman in Egmond die uw uiteenlopende gespecialiseerde klussen voor u snel en goed kan opknappen? Of zou u graag van gedachte willen wisselen over bepaalde timmerwerken en materialen?

Rotering Timmerwerken is niet het doorsnee timmerbedrijf, maar een bedrijf met experts met brede en gedegen kennis van alle soorten timmerwerk.

Stormschade? Wij helpen u graag.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail roteringtimmerwerken@hotmail.com

Timmerman Egmond – Martijn Rotering

Timmerman Egmond en omstreken

In Egmond wordt door de timmerman zowel in de huizenbouw als de kantoorbouw veelal met hout gewerkt. Rondom binnen- en buitenkant van gebouwen is houtwerk te vinden. Denk hier bijvoorbeeld aan een dakkapel, overkapping, dakopbouw, carport, blokhut, boeidelen, kozijnen en deuren. Regelmatig onderhoudt van hout is belangrijk om zowel de constructie als de kwaliteit van het timmerwerk te blijven garanderen.


Dakramen

Wellicht heeft u één of meerdere dakramen die hoognodig aan vervanging toe zijn. Of misschien vindt u het te donker op zolder, en wilt u graag dakramen laten plaatsen zodat er meer natuurlijk licht naar binnen kan vallen. Ook kunt u daarmee meer frisse lucht naar binnen laten komen, wat geen overbodige luxe is in de goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig. Met behulp van professionele gereedschap is deze klus snel en vakkundig geklaard. Mocht blijken dat het oude dakraam na enige renovatiewerkzaamheden behouden kan blijven, dan kan hij dit natuurlijk ook voor u verzorgen.


Kozijnen

Eén van de timmerwerken waar iedereen die een eigen woning heeft vroeg of laat mee te maken krijgt is het onderhoud en/of vervangen van kozijnen. Dit kan het vervangen van een deurkozijn zijn, maar ook voor renovatie van uw raamkozijnen kunt u het beste een specialistisch timmerbedrijf inschakelen. Alleen zij kunnen beoordelen of een kozijn nog te renoveren is of vervangen moet worden. Het is namelijk zeer belangrijk dat alles goed aansluit, dit is een precisiewerk dat wanneer dit niet goed uitgevoerd wordt leidt tot verlies aan energie. Dit omdat het geheel dan niet meer goed isoleert.


Dakgoten vervangen

Woont u in een oude boerderij of mooi statig monumentaal pand met nog de dakgoten in authentieke staat? De zinken dakgoten vervangen waaronder de houten bekisting met ondersteunende klossen? Het mooiste is om het terug in nieuwstaat te brengen; een specialisatie van ons bedrijf. Al voor vele klanten met bijvoorbeeld een herenhuis zijn we bezig geweest om dakgoten te repareren of na te maken. Ook kan u natuurlijk uw nieuwbouw woning deze deftige uitstraling geven door te kiezen voor een dakgoot met profiel. Timmer vakmanschap en kwaliteit staat bij dit type werkzaamheden voorop.

Dakgoot met boeidelen renoveren


Dakkapel

Wanneer u meer ruimte in uw huis wilt en ook meteen de waarde van uw huis wilt laten stijgen kan een uitbreiding door middel van een dakkapel een goede optie zijn. U kunt hiermee bijvoorbeeld een zolderverdieping aanpassen zodat er een extra slaap- of hobbykamer bijkomt. Uw dakkapel krijgt echter wel de nodige wind, regen en sneeuw te verduren en daarom is het zeer belangrijk dat deze degelijk gebouwd wordt. Met de juiste materialen en de benodigde kennis van zaken, zodat u probleemloos nog vele jaren plezier kunt hebben van de extra ruimte.

Mocht u al in het bezit zijn van een dakkapel, maar is deze toe aan renovatie? Ook dat is iets wat wij graag voor u uitvoeren. Maatwerk en precisie staat bij M. Rotering Timmerwerken voorop. Wanneer u ons in de arm neemt dan weet u zeker dat u een timmerman inhuurt die vlot en netjes werkt zodat u zo snel mogelijk uw prachtige extra ruimte kunt gaan inrichten.


Carport

Als u helaas niet over een garage bij uw huis beschikt, maar wel voldoende ruimte heeft om uw huis, dan kunt u een carport laten plaatsen waardoor uw auto een schitterende beschutte plaats krijgt. Een carport is een stuk goedkoper dan een garage, en veel veiliger dan parkeren op straat. Daarbij staat uw auto meteen beschut tegen onder andere vallend gebladerte en de verschillende weersomstandigheden. Met een carport staat uw auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter.

Bijna iedereen denkt bij een carport aan een open constructie met dak, maar het is ook mogelijk om een dichte constructie met poortdeur te maken, zodat u uw auto achter slot en grendel kunt zetten. Voor het dak op uw carport heeft u diverse keuzes. Denk bijvoorbeeld aan een plat dak, een schuin dak (zadeldak) of een dak wat bevestigd is aan uw huis door middel van een wandbevestiging. (Let op, als u een constructie wilt laten bouwen dat groter is dan 30 m2, dient u vrijwel altijd een bouwvergunning bij uw gemeente aan te vragen). Wanneer u een carport voor meerdere auto’s wilt laten plaatsen, dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


Timmerman Egmond nodig. Als u advies over het plaatsen van boeidelen, dakkapel, dakraam, kozijnen, carport of andere timmerwerken kunt gebruiken? Bel of mail ons.