Klant ervaringen

Wij vragen onze klanten altijd om een beoordeling over ons te geven. Hierdoor hopen wij toekomstige klanten een beeld te geven over hoe wij werken en met u samenwerken.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Bep Visser on M. Rotering Timmerwerken
Renovatie Dakopbouw

Rotering Timmerwerken heeft onze dakopbouw volledig gerenoveerd incl de zinken dakbedekking.Netjes en binnen de tijd opgeleverd tegen een redelijke prijs. Aanbevolen!

by Frank Janssen on M. Rotering Timmerwerken
Vevangen dakgoten en boeidelen

Vervangen van lekke en verrotte dakgoten van het huis, boeidelen van de garage en de omlijsting van het overdekt terras was hetgeen waarvoor wij stonden.Meedenken, advies, kennis, vakmanschap en inzet hebben een prachtig resultaat opgeleverd door Martijn Rotering en zijn team. Prima en prettige samenwerking.Over wie een eventuele volgende klus moet doen hoeven wij niet lang meer na te denken

by Dennis Dubbelman on M. Rotering Timmerwerken
kinderbureau op maat

Na enig zoekwerk voor een goed kinderbureau voor mijn zoontje, niet kunnen slagen in de standaard winkels met hun standaard producten. Hierdoor gaan zoeken naar een alternatief en kwamen bij M. Rottering terecht. Na het indienen van onze wensen heeft Martijn hier ook nog super advies op gegeven. Het resultaat is een perfect bureau van uitstekende kwaliteit en zoals wij het graag willen hebben.

by Fam. Sneijder on M. Rotering Timmerwerken
Kast op maat

Martijn Rotering heeft voor ons een kast op maat gemaakt. Door het schuine dak van de zolder was een standaard kast geen optie. Martijn heeft ons advies gegeven over de mogelijkheden. Uiteindelijk is er een prachtige kast door hem in elkaar gezet.