Veranda’s, Terras-overkapping van Douglas hout.

Een nieuwe veranda of terrasoverkapping van bijvoorbeeld Douglas hout geeft je tuin door de oranjebruine kleur, een warme uitstraling. De laatste jaren hebben de Douglas overkappingen aan populariteit gewonnen. Het buitenleven wordt steeds belangrijker en een veranda of terrasoverkapping kan daar een grote rol in spelen. Door het bouwen van een veranda of terrasoverkapping kan je ook bij wat minder mooi weer nog steeds van je tuin genieten. Bij mooi weer zorgt de veranda of terrasoverkapping juist voor de nodige schaduw. Een heerlijke plek om uit te rusten of samen te komen met vrienden of familie. Het voordeel van de Douglas veranda of terrasoverkapping is dat je deze vaak geheel naar wens kan realiseren.

M.Rotering-Timmerwerken heeft diverse veranda’s en terrasoverkappingen gerealiseerd naar de wens van de klant.

Kopgevel vervangen. Van Hout naar Kunststof.

Kopgevel vervangen, van Hout naar Kunststof. M.Rotering-Timmerwerken is van alle markten thuis. Het resultaat mag er zijn! Kunststof is tegenwoordig helemaal in. Het is ongevoelig voor weersinvloeden en blijft er jarenlang mooi uitzien. U hoeft nooit meer te schilderen en u kunt genieten van een strak afgewerkte woning.

De voordelen van kunststof:

  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Lange levensuur
  • Milieuvriendelijk

Kinderboerderij Amstelveen

Als onderaannemer verantwoordelijk voor alle timmerwerkzaakmheden voor een kinderboerderij in Amstelveen. Veel authentieke details, rietenkap, houtconstructie.

 

Dak renovatie stolpboerderij

Dak renovatie stolpboerderij, 1 kant van dak stolpboerderij folie aanbrengen en panlatten vervangen.

Luxe badkamer

Wij hebben een aantal badkamers gerealiseerd. Zie onderstaande voorbeelden. M.Rotering-Timmerwerken ook voor al u badkamerverbouwingen.

Vervangen boeidelen Het Lichtschip Zaandam

In opdracht van Witte Bouw uit Amsterdam heeft M.Rotering- Timmerwerken een mooie uitdagende klus aangenomen. Voor Het Lichtschip in Zaandam zijn de trespa boeidelen vervangen van trespa vervangen door rockpanel boeidelen.

De boeidelen zijn weer netjes afgewerkt met een nieuwe daktrim. Er zaten in dit werk weinig tot geen rechte hoeken wat het niet tot een standaard klus behoort. Alle delen zijn daarom met veel precisiewerk op maat gemaakt.

Renovatie woonkamer Schermerhorn

Renovatie woonkamer Schermerhorn, kozijnen vernieuwen en isolatie van de wanden.

Nieuwbouw Schuur Schermerhorn

 

In eigen beheer gebouwde bakstenen schuur met dakpannen, zolder, openslaande deuren en klassieke stalramen. Boeidelen en mooi afgewerkt met zinken dakgoten en regenpijpen.

Interieur timmerwerk

Interieur timmerwerk in woning te Schermerhorn. Het maken van een harthouten bies, een bestaande vloer en het betimmeren van een houten delen plafond.