Dakgoten vervangen

Woont u in een oude boerderij of mooi statig monumentaal pand met nog de dakgoten in authentieke staat? De zinken dakgoten vervangen waaronder de houten bekisting met ondersteunende klossen? Het mooiste is om het terug in nieuwstaat te brengen; een specialisatie van ons bedrijf. Al voor vele klanten met bijvoorbeeld een herenhuis zijn we bezig geweest om dakgoten te repareren of na te maken. Ook kan u natuurlijk uw nieuwbouw woning deze deftige uitstraling geven door te kiezen voor een dakgoot met profiel. Timmer vakmanschap en kwaliteit staat bij dit type werkzaamheden voorop.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Wat we bij oude panden doen is de verrotte houten goot klossen en de zinken dakgoot in de houten bekisting van de muur afhalen en deze dan opnieuw maken. Dit is een zeer specialistische klus die u het liefst aan een timmerman overlaat. Met name de fraaie klossen voorzien van reliëf en kunstige vormen wilt u natuurlijk het liefste behouden.

 

Dakgoten vervangen of gevelbekleding plaatsen voor een nieuwbouwwoning is minder tijdrovende omdat het meetwerk vaak makkelijk is en er geen spraken is van vervanging door replicatie. Daarbij worden door houtleveranciers gootklossen en de gootlijsten in diverse afmetingen kant-en-klaar aangeboden. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn.

Tegenwoordig kunt u naast zink ook kiezen voor zelfklevende epdm. Dit is een soort folie die gezien kan worden als loodvervanger. Beter voor het milieu en ook in prijs een stuk lager. De meest gebruikte houtsoorten zijn hardhout, grenen en eventueel speciale mdf voor buitengebruik.

Uw lekkende zinken dakgoot repareren is meestal de eerste stap voor vervanging. Als het gaat om een simpel lek ergens in de goot dan is reparatie vaak genoeg. Maar aangezien alle materialen op hetzelfde moment geplaatst is, zal het meestal niet bij één lek blijven. Laat daarom uw goot eerst door ons inspecteren om te kijken of dakgoten vervangen een betere optie is

Mocht u aan de slag gaan en uw dakgoten vervangen maar eerst advies over materiaal en plaatsing willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Save

Save

Save

Save

Save

Save