Allround Timmerbedrijf

Voor het onderhouden van uw woning of bedrijfspand, het verbeteren of uitbreiden hiervan heeft u een echte vakman nodig. Iemand die weet wat hij doet, goed geschoold is en zeer ervaren is in zijn vak. Daarom hebt u voor het plaatsen van kozijnen, dakramen en dakbeschot bijvoorbeeld een goed timmerbedrijf nodig. Een bedrijf dat met u meedenkt en alles naar uw wens kan uitvoeren.

Stormschade? Wij helpen u graag.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com


Allround timmerbedrijf Rotering Timmerwerken is van alle markten thuis. Ook voor het maken van een veranda, schuur, dakkapel of carport kunt u dit bedrijf van Martijn Rotering inhuren. Dan weet u zeker dat er een degelijk stuk vakwerk wordt geleverd, waar u nog vele jaren plezier van heeft. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop bij Rotering Timmerwerken. U kunt hem inzetten bij nieuwbouw of verbouw, maar ook voor de renovatie of restauratie van een woning of bedrijfspand.

Voor grotere klussen kan hij in samenwerking met een collega aannemer ook grotere projecten realiseren. Hij is actief op vele terreinen, dat u kunt zien op de foto’s hieronder.


Timmerbedrijf met kwaliteit en aandacht

Hoe uw klus er ook komt te zien, Rotering Timmerwerken wil graag uw partner zijn. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat voorop. In overleg met u wordt precies gekeken wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn, waarna u een offerte op maat krijgt aangeboden. Met ons timmerbedrijf weet u zeker dat al uw grote en kleine projecten uitkomen, en dat u nog vele jaren plezier zult hebben van een door een deskundige timmerman vakkundig geklaarde klus.

Ons werkgebied is de provincie Noord-holland. Met name in de volgende steden en dorpen zijn wij actief: Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Avenhorn, Bergen, Castricum, De Goorn, Egmond, Enkhuizen, Grootebroek, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Neck, Purmerend, Oostzaan, Schermerhorn en Zaandam

Voor al uw timmerwerk rondom uw huis of bedrijfspand

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save