Dakkapel plaatsen

Wie heeft het niet: zo’n donker zolderkamertje thuis waar je eigenlijk weinig mee doet omdat er simpelweg te weinig licht naar binnen schijnt. Niets brengt meer sfeer in huis dan natuurlijk licht en dus kan het erg vervelend zijn wanneer er niet voldoende ramen in je woning zijn geplaatst. Een dakkapel plaatsen kan in dit geval een oplossing bieden. Met behulp van zo’n mooie, open constructie komt er opeens een stuk meer licht je huis binnen. Ook fijn: een dakkapel kan binnen een dag al geplaatst worden. Voor je het weet kun je weer optimaal genieten van je woning.

Direct hulp nodig: bel ons dan op 06-29420409 of mail ons roteringtimmerwerken@hotmail.com

Dakkapel plaatsen is meer licht en ruimte in huis

Bij het plaatsen van een dakkapel wordt een deel van het dak weggehaald en vervangen door een uitsparing waardoor er meer licht binnenvalt en je de mogelijkheid hebt frisse lucht binnen te laten. Er zijn verschillende soorten ramen en constructies waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er uitzetramen, tuimelramen en uitzettuimelramen en kan de grootte van het dakkapel variëren naar gelang jouw voorkeuren. Er zijn twee manieren om een dakkapel te plaatsen: prefab en op de traditionele manier. Bij de prefab manier is het dakkapel al helemaal in elkaar gezet en wordt het met een kraan op het huis gehesen. Bij de traditionele manier wordt het kapel daadwerkelijk op het dak pas in elkaar gezet.

U kunt gewoon een afspraak maken om van gedachten te wisselen over wat u graag wilt, dan kan er een offerte op maat gemaakt worden voor uw dakkapel. Hij zorgt ervoor dat deze vakkundig wordt geplaatst waarbij aan alle benodigde eisen wordt voldaan. Mocht u al in het bezit zijn van een dakkapel, maar is deze toe aan renovatie? Ook dat is iets wat wij graag voor u uitvoeren. Maatwerk en precisie staat voorop.


Wanneer u ons in de arm neemt voor uw timmerwerk dan weet u zeker dat u een timmerman inhuurt die vlot en netjes werkt zodat u zo snel mogelijk uw prachtige extra ruimte kunt gaan inrichten.

Save

Save

Save

Save

Save

Save